NIEUWEWEGENGGZENOPVANG

CrossCare stimuleert, ondersteunt en versnelt zorginnovaties

CrossCare is een grensoverschrijdend project van Interreg Vlaanderen-Nederland en ondersteunt zowel op praktisch als financieel gebied. Doordat CrossCare beschikt over 6 zorgproeftuinen in Vlaanderen en Nederland, kunnen zorginnovaties getest en doorontwikkeld worden door eindgebruikers in allerlei doelgroepen. Op 16 september 2016 om 11.00 uur vindt er een webinar plaats met meer informatie over dit project.

Looptijd

Het project CrossCare is gestart in april 2016 en duurt t/m maart 2021. Organisaties kunnen op verschillende momenten instromen. Er is een budget van 8,7 miljoen euro beschikbaar voor de selectie en uitvoering van innovatieprojecten. Tijdens de looptijd zijn er verschillende selectieronden waarin projectvoorstellen kunnen worden ingediend.

Webinar

Meer weten over de criteria, financiële steun en modaliteiten, of het type projecten dat al werd goedgekeurd?  Volg dan het webinar op 16 september 2016 om 11.00 uur. Kelly Verheyen – platform coördinator van Licalab en initiator van CrossCare – licht het project CrossCare dan toe. De webinar duurt ongeveer 45 minuten, vooraf registreren is wel noodzakelijk.

Meer weten


Geplaatst op: 5 september 2016
Laatst gewijzigd op: 16 november 2016