NIEUWEWEGENGGZENOPVANG

PsyNet in finale Medisch Contact Communicatieprijs

Psynet – deelnemer Nieuwe wegen ggz en opvang – is doorgedrongen tot de finale van de Medisch Contact Communicatieprijs 2016. Een prachtige prestatie, want er waren meer dan 70 inzendingen waar de jury van Medisch Contact en Stichting Voorlichting Patiënten uit konden kiezen. Vanaf nu komt het aan op het binnenhalen van de meeste stemmen. Doe mee en gun Psynet de overwinning! Breng vóór 16 januari 2017 je stem uit op de website van Medisch Contact (klik hier).

#Psynet is genomineerd voor #communicatieprijs 2016 @medischcontact. Stem en gun ze de overwinning! click to tweet

Digitaal netwerk

Psynet is een digitaal platform waar de cliënt samen met zijn mantelzorgers en zorgverleners een netwerk vormt. In één oogopslag is voor iedereen in het netwerk te zien wie er betrokken is bij de persoonlijke hulpverlening. Via Psynet kunnen de cliënt en zijn netwerk in een beveiligde omgeving overleggen, informatie uitwisselen en zorg afstemmen, zodat er geen zaken dubbel gedaan worden of juist vergeten worden. Met andere woorden: somatische, maatschappelijke, psychiatrische en mantelzorg wordt zo adequaat op elkaar afgestemd.

Projectleider Elisabeth Vonk: “Dat wij met Psynet nu in de finale staan van de communicatieprijs geeft ons een fantastisch gevoel. Erkenning van het feit dat we netwerkzorg willen in de ggz en de cliënt centraal stellen. Maar we willen niet alleen meedoen, maar ook winnen. Stem op ons!

Samenwerkingsverband

PsyNet is een initiatief van: UMC Utrecht Hersencentrum, Altrecht (ggz instelling), huisartsen (HUS), woonbegeleiding ‘Lister’, Incluzio ( Sociale Wijkteams), Victas (verslavingszorg) en de gemeente Utrecht. Onze digitale partners zijn: Topicus GGZ en Pazio.

Meer weten


Geplaatst op: 8 december 2016
Laatst gewijzigd op: 13 januari 2017