NIEUWEWEGENGGZENOPVANG

Training Effectencalculator: nog 4 plekken beschikbaar.

Komend najaar volgen acht medewerkers van Kwintes de training Effectencalculator. Dit instrument ondersteunt organisaties in het inzichtelijk maken van de meerwaarde / effectiviteit van een interventie. Het onderzoeks- en intervisie-instrument is bij uitstek geschikt voor aanpakken die op maat van de cliënt gemaakt worden. Bijzonder aan het instrument is de mogelijkheid om de cliënt (of iemand uit zijn/haar directe omgeving) serieus te betrekken bij onderzoek.

Kwintes doet dit graag met collega-organisaties vanuit GGZ/opvang/beschermd wonen. Er is in principe nog plek voor ongeveer vier mensen. De training is twee dagen, excl. beperkte voorbereiding en twee keer zelf een sessie begeleiden, en kost € 950 per deelnemer. Het is belangrijk dat de deelnemer al enige onderzoekscompetenties heeft en het helpt als er al onderzoeksvragen leven bij de organisatie.

Interesse en aanmelden

  • Heb je interesse om de training Effectencalculator te volgen? Neem dan contact op met Jochem Deuten: T 06 47094315 | E info@jochumdeuten.nl. Datum en locatie in nader overleg
  • Lees meer over de training op: www.effectencalculator.nl (zie onder meer ‘training’)

Geplaatst op: 2 mei 2018
Laatst gewijzigd op: 2 mei 2018